به گزارش خبرنگار آفاق آنلاین از ساری،سید محمد جعفری سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران امروز در نخستین جلسه شورای مدیران اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی کشور اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی منطقه و کشور، تحقق امنیت غذایی مستلزم همدلی، تعامل و تلاش جمعی همه همکاران است.
وی ادامه داد: امیدوارم در مسیر جدید با همراهی یکدیگر بتوانیم خدمتگزار خوبی برای مردم استان باشیم.
جعفری تصریح کرد: امنیت تأمین گندم، نخستین اولویت کاری اداره کل غله مازندران است و در هفتههای آینده از تمامی ظرفیتها برای ورود و ذخیرهسازی مناسب گندم در استان استفاده خواهد شد.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران همچنین بر تقویت تعامل با اتحادیههای خبازان، انجمن صنفی کارخانجات آرد و شرکتهای حملونقل تأکید کرد و افزود: شنیدن دغدغهها و نظرات فعالان این حوزه، راهگشای بهبود عملکرد و ارتقای جایگاه صنعت آرد و نان است.
وی ادامه داد: ما همه اعضای یک خانواده هستیم و باید در حفظ اعتبار و آبروی این صنعت در جامعه بکوشیم.
جعفری در پایان خاطرنشان کرد: از هماکنون اقدامات لازم برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز آغاز شده تا شهروندان در تأمین مایحتاج خود با مشکلی مواجه نشوند.
- نویسنده : سمیه کریمی


































































































