به گزارش خبرنگار آفاق آنلاین از ساری، مازندران تنوع ماموریت های فراوانی در بخش طیور دارد و مرغ بومی یکی از این ماموریت هاست؛ مرغ اجداد، مادر، مرغ گوشتی و تخمگذار و مرغ بومی از جمله این ماموریت ها در حوزه طیور است.
مومنی امروز در بازدید از مرکز پشتیبانی و اصلاح نژاد مرغ بومی باتوجه به جایگاه مازندران در صنعت طیور کشور و لزوم رسیدگی و حمایت از این فعالیت ها و با توجه به اهمیت مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی، لازم است حمایت های بیشتری از این مرکز صورت گیرد، اظهار کرد: برای احیاء فعالیتهای این مرکز نیاز به پشتیبانی مالی داریم چراکه این مرکز توان فنی لازم برای ادامه فعالیت ها را دارد اما نیاز مبرم به پشتیبانی مالی و اعتباری دارد تا بتواند با بالاترین ظرفیت به کار خود ادامه دهد.
وی بابیان اینکه تاکنون ۳۲ نسل در این مرکز اصلاح نژاد شده است، ادامه داد: در این مرکز وزن بدن جوجه در یکروزگی، متوسط وزن بدن در هفته های هشتم و دوازدهم، متوسط وزن بدن مرغ در هنگام بلوغ، متوسط شدت تولید تخم مرغ و متوسط وزن تخم مرغ اندازه گیری و ثبت می شود.
مومنی تصریح کرد: این مرکز از سال ۱۳۶۶ کار رسمی خود را آغاز کرد و درسال گذشته ثبت ملی شد و از دورترین نقاط استان مرغ های بومی جمع آوری شد و بعنوان والد نسل صفر بکارگیری شدند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: اگر پشتیبانی درستی از این مرکز انجام شود می تواند با تمام ظرفیت بکار خود ادامه دهد و همه هزینه های جاری مرکز را تامین و پوشش دهد.
- نویسنده : سمیه کریمی